Hirdetés – 2019. március 10. – Nagyböjt 1. vasárnap

Szentmisék rendje:

Hétfő: 18 óra

Kedd: 18 óra

Szerda: 18 óra

Csütörtök: 18 óra

Péntek: 18 óra

Szombat: 18 óra

Vasárnap: fél 10


 

  1. Köszönjük mindazoknak, akik a plébániai farsang megszervezésében, lebonyolításában segítettek! De köszönjük a szép számban megjelentek részvételét is!
  2. Nagyböjtben, péntekenként keresztúti ájtatosságot végzünk fél 6-kor, vasárnaponként pedig a fél 10-kor kezdődő szentmise után.
  3. Az idén is lehet rendelkezni az adó 2%-ról. Hátul kihelyeztük a nyomtatványokat. Előre is köszönjük, aki plébániánk javára rendelkezik adója 2%-ról! 
  1. A kihelyezett kérdőívre iratkozzanak fel azok, akik Hargitafürdőről indulva szeretnének a pápalátogatáson részt venni. Fontos, hogy hargitafürdőiek (esetleg Hargitafürdőn születtek vagy hosszabb ideig éltek itt) vagy pedig a Gyulafehárvári Egyházmegye területén élők iratkozhatnak fel! Kérjük, hogy amennyiben van, akkor a telefonszámot és az email címet is írják oda. Akik már jelentkeztek, azoknak a nyomtatot, ABC sorrendbe helyezett névsorban kell feltüntetni a hiányzó adatokat.

Ugyanakkor egy nyilatkozatot is alá kell írni, amely szerint a feltüntetett adatok használatához hozzájárulnak a pápalátogatás idején. A kitöltéshez, aláíráshoz kitettünk egy mintapéldányt.