Hirdetés – febr. 19.

1. A héten a szentmisék hétköznapokon 18 órakor, vasárnap fél 10-kor kezdődnek.

2. A már hat éve tartó szíriai háború példátlan szenvedéseket okozott és okoz a lakosságnak. Becslések szerint, 250.000 és 400.000 között lehet azon személyeknek a száma, akik ebben a háborúban életüket vesztették. Több mint 11 millió embert űztek el otthonaikból, közülük – csak Szíriából – kb. 4 millió ember menekült el. Legtöbben a szomszédos országokban (Libanon, Jordánia, Törökország területén), embertelen körülmények között élnek.

A Romániai Püspökkari Konferencia beleegyezésével a Romániai Caritas Konföderáció gyűjtést szervez az ország összes katolikus templomában, ezen a vasárnapon, vagyis 2017. február 19-én, a szíriai háború áldozatainak megsegítése céljából.

3. Főegyházmegyénkben farsang utolsó vasárnapja az ifjúság napja.Érsek úr kérésére ezen a vasárnapon, vagyis jövő vasárnap, 2017. február 26-án a perselyadományok az ifjúsági pasztoráció támogatását szolgálja.

4. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek az eddigi mellettünk állását, segítését, szolgálatát! Akik az adójuk 2%át szeretnék a mi szolgálatunkra fordítani, az űrlapot elvehetik a templom kijáratánál vagy letölthetik a www.taborhegy.ro honlapunkról. Isten fizessen mindent! Építsük együtt Isten országát közöttünk és bennünk!