Motoros zarándoklat Częstochowába – 2017

Ismét zarándoklatot szervezünk Lengyelországba, a híres Częstochowai kegyhelyre motorokkal. Indulás 2017. április 22-én, visszaérkezés április 24-én.
Jelentkezését várjuk mindazoknak:
1. akik szeretnének együtt motorozni keresztény motorosokkal,
2. szívesen vesznek részt 23-án, 12 órakor az ünnepi szentmisén Częstochowában, több ezer motoros jelenlétében, ami ugyan lengyel nyelven történik, de a lényeges dolgokat fordítjuk,
3. szeretnék a kegyhelyen megáldatni a motrukat,
4. nem félnek a hidegtől (április második fele),
5. elfogadják a csoportos motorozás szabályait.

 

Częstochowában a zarándokszálláson kétágyas és négyágyas szobák lesznek.

Vasárnap, 23-án a mise után Krakkóba megyünk, ott az Alf Hotelban fogunk megszállni. A motorokat, csomagjainkat lerakjuk a szálláson és tömegközlekedéssel bemegyünk a városba.

Krakkóban többségében kétágyas szobák lesznek, de lesz néhány háromágyas szoba is. Az árakat azért adtam meg zloty-ban, mert a befizetésnél is zloty-t kérünk mindenkitől.

Az alábbi árak a szállásdíj mellett tartalmazzák a vacsorát szombat este Częstochowában, és két reggelit; vasárnap Częstochowában és hétfő reggel Krakkóban a szálláshelyeken.

 

Częstochowában:

A kétágyas szobában zuhanyzó és WC is van, vacsorával és reggelivel fejenként egy éjszakára: 96 złoty

Az egyik fajta négyágyas szobában zuhanyzó és WC is van, vacsorával és reggelivel fejenként egy éjszakára: 86 zloty.

A másik fajta négyágyas szobában csak zuhanyzó van, a WC a folyósón, vacsorával és reggelivel fejenként egy éjszakára: 76 złoty.

Krakkóban a szállás kétágyas szobákban lesz, illetve lesznek háromágyas szobák, un. stúdió szobák (3+2), vagyis különálló szobák, közös fürdőszobával. Az árak ettől függetlenül egységesek, vagyis 75 złoty fejenként reggelivel.

Az előzetes megbeszélés időpontjáról majd a későbbiekben értesítelek benneteket.

Jelentkezés 2017. március 31-ig.

Jelentkezni lehet:
Zsabokorszky Zsoltnál

zszsaby@gmail.com